Psychologiepraktijk Tilburg

Op zoek naar een psycholoog of psychiater in Tilburg? Psychologiepraktijk Buro T3 biedt psychologische hulp, psychotherapie en diagnostiek voor volwassenen, jongeren en kinderen.

Loopt u of uw kind mentaal vast? Buro T3 helpt u of uw kind zonder gekheid van uw klachten af. Samen gaan we aan de slag om uw gedrag en gedachtestroom en gevoelens positief te veranderen.

Over ons Buro T3Wij hebben een missie.

Psychologiepraktijk Buro T3 ziet mensen als zelfstandige individuen die in staat zijn om hun problemen op te lossen onder begeleiding van een behandelaar van Buro T3. We bieden kennis en tips zodat u zelfstandig verder kan na de psychologische hulpverlening. Onze missie is om vanuit contact en gelijkwaardigheid te werken aan een optimaal resultaat.

Wij zijn heel gewoon.

Hoewel wij een grote capaciteit en een zeer specialistisch dienstenaanbod hebben, noemt Buro T3 zichzelf graag een ‘gewone’ psychologiepraktijk. Gewoon, omdat de sfeer bij ons heel relaxed is. Vaar met ons mee en ontdek het zelf. U bent van harte welkom.

Groot psychologenteam.

U heeft bij Buro T3 - met ruim twintig professionals - een groot psychologenteam tot uw beschikking. Elke psycholoog heeft zijn of haar eigen specialisme. Wat uw klacht ook is; ze hebben alles in huis om u of uw kind te helpen bij positieve gedragsverandering en/of het stellen van een diagnose. Met professionaliteit, positiviteit en… een vleugje humor. Want het leven is al serieus genoeg.