Psychologische hulp kinderen

De psychologen van Buro T3 in Tilburg bieden psychologische hulp aan kinderen, psychotherapie en diagnostiek. We behandelen kinderen individueel, maar ook samen met ouder(s)/verzorger(s)/kind met het oog op structurele positieve gedragsverandering van beide kanten.

Gedragsverandering bij kind

Merkt u een gedragsverandering bij uw kind? Het kan stiller zijn, zich juist overschreeuwen of gedrag vertonen dat u tot wanhoop drijft. Denkt u dat er wat aan de hand is? Neem dan contact met ons op.

Een kind kan door gebeurtenissen die te groot zijn om te verwerken bepaalde angsten ontwikkelen of door bijvoorbeeld een ontwikkelingsachterstand- of stoornis kindertherapie nodig hebben.

Speltherapie bij psychologische hulp kinderen

Voor psychologische hulp aan kinderen werken de kinderpsychologen van Buro T3 met speciale speelse en creatieve therapieën. Hierbij gaan ouder/verzorger en kind samen intensief aan de slag om het gedrag van beide kanten te verbeteren.

Werkwijze kinderpsycholoog

Wij vinden het belangrijk dat uw kind een ‘klik’ heeft met onze psycholoog. Op basis van de klachten van uw kind, het karakter en onze ervaring koppelen we uw kind aan de psycholoog die het beste bij hem of haar past. Mocht het niet klikken, dan kunt u dit gewoon aangeven. Wij zorgen dan voor een andere therapeut.

Na de intake -eventueel aangevuld met een diagnostisch onderzoek – vinden nog enkele persoonlijke gesprekken plaats om de problematiek te doorgronden. Vervolgens maakt onze professional een behandelplan op maat. Ook bieden we u een (online) plan aan voor terugvalpreventie, zodat u weet wat u moet doen als uw kind dreigt te vervallen in oud gedrag.

Jonger dan 18 jaar?

Hoi! Ben je jonger dan 18 jaar en wil je graag naar ons toe komen? Vraag aan je ouder(s) of verzorger(s) of ze contact willen opnemen via het aanmeldformulier, info@burot3.nl of T 013 543 52 78.

Als je 18 jaar of ouder bent, kun je je zelfstandig bij ons aanmelden.

Let op, voor psychologische hulp aan kinderen hanteren wij een wachttijd.
Ook voor diagnostiek is er mogelijk een wachttijd.

Psychologische-hulp-voor-kinderen